Anne Klein-klockor

“Fashion won’t change the world, but the women who wear it will.” - var Anne Kleins motto. Som formgivare och modepionjär så levde hon som hon lärde, och hjälpte till att forma hur kvinnor klädde sig under 60-talet. Även om Anne gick ur tiden redan 1974, så är hennes motto fortfarande lika aktuellt för hennes företag (först övertaget av Donna Karan, men för närvarande äga av Jones Apparel Group).

Märket Anne Klein samarbetar ständigt med innovativa formgivare som delar passionen för innovativ och unik design, vilket resulterar i vackra klockor som beskrivs som "elevated essentials" (klockor som passar för den dagliga garderoben, men med sin unika design så är de upplyfta från att vara "standard".

2023 så skulle Anne Klein (eller, Hannah Golofski, som hon egentligen hette) ha fyllt 100 år... så vi får hoppas på att det blir ett år som bjuder på något nytt och spännande, för att hedra hennes värv.

Klockgiganten.se är en auktoriserad återförsäljare av klockor från Anne Klein, och eftersom vi enbart säljer produkter från de märken som har utsett oss till deras återförsäljare, så kan du vara säker på att produkterna är äkta och kvalitetstestade; kommer med giltig garanti och med tillgång till officiell service. Du är välkommen att fråga vår kunniga kundtjänst om alla "våra" märken och klockor.

Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Armbandstyp
Armbandsfärg
Färg på urtavla
Färg på boett
Diameter
Tjocklek
Pris
Typ av spänne

20 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

20 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg