Gant

Gant Park Hill II - Herrklocka i bruna nyanser och klassisk design

Fler bilder

Gant Gant Park Hill II - Herrklocka i bruna nyanser och klassisk design
  • Kod: AW10843
  • Typ: Herrklocka
Stilig och klassisk, analog herrklocka från GANTs serie vid namn Park Hill II. Klockan är gjord av en materialkombination bestående av rostfritt stål och brunt krokodilmönstrat läder. Urtavlan är i samma bruna nyans som klockarmbandet och har silvriga detaljer. Liksom de andra Park Hill II modeller, har denna också en cirkelformad datumvisning placerad på den stilrena urtavlan. Klockan har dessutom en vattentäthet på 5 ATM och ett robust mineralglas som skyddar urtavlan.

Se specifikationerna

Ordinarie pris 2 105 SEK Spara 0%

Vårat pris 2 104,07 SEK

Tillgänglighet: Utsåld
Leveranstid: Utsåld

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Snabb leverans
Auktoriserad återförsäljare
Beskrivning

Detaljer

Datumvisning
Aktuell datum visas på urskivan.

Läderarmband
Klockans armband är tillverkat av läder.

Mineralglas
Det slitstarka mineralglaset skyddar mot rispor och stötar.

Boett av solid rostfritt stål.

Kvartsur
Ett batteridrivet kvartsur styrs av svängningar i en kristall av mineralen kvarts. Dessa svängningar ändras väldigt lite över tid, och därför används ofta kvarts - eftersom det bibehåller precisionen bra. Det internationella ordet är Quartz.

Vattentät: 50 meter (5 bar)
Klassificerad som 5 bar eller 50 meter. Det innebär att klockan tål kontakt med vatten, men inte är helt vattenavvisande. Observera att värdet 50 meter inte är det djup där du kan använda klockan, utan det värdet syftar på vilket lufttryck som klockan, helt stillastående, klarar av, i test av vattentäthet (ISO 2281), vilket inte mäter tryckpåverkning vid rörelse - vilket är märkbart högre. Antalet dykmeter är lägre än klassificeringen.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till er urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kommer då att tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.


Mer information

Specifikationer

Diameter 43 mm
Tjocklek 8 mm
Armbandstyp Läder (passar handled på cirka 13-24 cm i omkrets)
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 5 atm (vattenspray/regn)
Datumvisning Nej
Typ av spänne Spänne
Boettmaterial Rostfritt stål
Färg på boett Silver
Färg på urtavla Brun
Artikelnummer AW10843
EAN 7340015320605
Kön Herrklocka
Granska

Gant Park Hill II - Herrklocka i bruna nyanser och klassisk design er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laddar...