Gant

Gant Park Hill II - Herrklocka med mönstrat armband och blå urtavla

Fler bilder

Gant Gant Park Hill II - Herrklocka med mönstrat armband och blå urtavla
  • Kod: AW10849
  • Typ: Herrklocka
Analog herrklocka från GANTs klockserie vid namn Park Hill II som finns i olika utgåvor. Denna utgåva kännetecknas vid dess svarta, krokodilmönstrade läderarmband och den mörkblå urtavlan. De mörka nyanserna komplemeterar snyggt boetten som är gjord av rostfritt stål, och de silvriga visarna. Urtavlan är ytterst simpel och stilren, vilket gör att den cirkelformade datumvisaren framstår som en snygg detalj. Klockan har dessutom en vattentäthet på 5 ATM.

Se specifikationerna
Pris 1 885 SEK
Tillgänglighet: Utsåld
Leveranstid: Utsåld

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Snabb leverans
Auktoriserad återförsäljare
Beskrivning

Detaljer

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Datumvisning
Aktuell datum visas på urskivan.

Vattentät: 50 meter (5 bar)
Klassificerad som 5 bar eller 50 meter. Det innebär att klockan tål kontakt med vatten, men inte är helt vattenavvisande. Observera att värdet 50 meter inte är det djup där du kan använda klockan, utan det värdet syftar på vilket lufttryck som klockan, helt stillastående, klarar av, i test av vattentäthet (ISO 2281), vilket inte mäter tryckpåverkning vid rörelse - vilket är märkbart högre. Antalet dykmeter är lägre än klassificeringen.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till er urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kommer då att tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Läderarmband
Klockans armband är tillverkat av läder.

Mineralglas
Det slitstarka mineralglaset skyddar mot rispor och stötar.

Boett av solid rostfritt stål.

Kvartsur
Ett batteridrivet kvartsur styrs av svängningar i en kristall av mineralen kvarts. Dessa svängningar ändras väldigt lite över tid, och därför används ofta kvarts - eftersom det bibehåller precisionen bra. Det internationella ordet är Quartz.

Produktbeskrivningen är gjord av och för Klockgiganten.se och får ej plagieras (vare sig i helhet eller i delar)! Överträdelse genererar skadeståndskrav.


Mer information

Specifikationer

Diameter 41 mm
Tjocklek 9 mm
Armbandstyp Läder (passar handled på cirka 14-22 cm i omkrets)
Armbandsbredd 21 mm
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 5 atm (vattenspray/regn)
Datumvisning Nej
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Svart
Boettmaterial Rostfritt stål
Färg på boett Silver
Färg på urtavla Blå, Marinblå
Artikelnummer AW10849
EAN 7340015325808
Kön Herrklocka
Granska

Gant Park Hill II - Herrklocka med mönstrat armband och blå urtavla er 41 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 9 mm.

  Laddar...