Bulbul

Bulbul Pebble 06 - Klocka i matt stål med finmaskade stållänkar

Fler bilder

Bulbul Bulbul Pebble 06 - Klocka i matt stål med finmaskade stållänkar
  • Kod: P06
  • Typ: Damklocka, Herrklocka
Pebble 06 är en klassisk klocka med modern och minimalistik design. Danska designmärket Bulbul ligger bakom klockans design, och de har inte kompromissat med kvaliteten. Klockan har ett schweiziskt urverk och ett Milanesiskt finmaskat klockarmband i kvalitetsstål från tyska Vollmer. Pebble 06 urskiljer sig från resterande Pebble modeller, men dess design är utan tvekan lika innovativ och sofistikerad! Vattentätheten är 3 ATM.
Se specifikationerna
Pris 3 395 SEK
Tillgänglighet: Utsåld
Leveranstid: Utsåld

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Snabb leverans
Auktoriserad återförsäljare
Beskrivning

Detaljer

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Schweiziskt Ronda 762 urverk
Denna klocka drivs av ett schweiziskt Ronda 762 precisions-urverk. Schweiziska urverk är allmänt kända som de bästa i världen.

Safirglas
Safir är upp till 7 gånger hårdare än stål, och bräcks bara av diamanter (på Mohs skala). Det innebär att safirglas är ypperligt för att skydda din klocka.

Mesh-armband i rostfritt stål

Justerbar låsemekanism
Klockan har en justerbar låsmekanism som kan fösas till önskad position på armbandet. Tack vare denna justeringsmöjlighet så kan armbandet anpassas till de flesta handleders storlek.

Vattenavvisande: 30 meter (3 bar)
Klassificerad som 3 bar eller 30 meter. Det innebär att klockan tål en mindre mängd regn/vattenstänk, men ska hållas borta från vattenansamlingar. Observera att värdet 30 meter inte är det djup där du kan använda klockan, utan det värdet syftar på vilket lufttryck som klockan, helt stillastående, klarar av, i test av vattentäthet (ISO 2281), vilket inte mäter tryckpåverkning vid rörelse - vilket är märkbart högre. Antalet dykmeter är lägre än klassificeringen.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till er urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kan då tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Boett av solid rostfritt stål.

Kvartsur
Ett batteridrivet kvartsur styrs av svängningar i en kristall av mineralen kvarts. Dessa svängningar ändras väldigt lite över tid, och därför används ofta kvarts - eftersom det bibehåller precisionen bra. Det internationella ordet är Quartz.

Produktbeskrivningen är gjord av och för Klockgiganten.se och får ej plagieras (vare sig i helhet eller i delar)! Överträdelse genererar skadeståndskrav.


Mer information

Specifikationer

Diameter 37 mm
Tjocklek 8 mm
Armbandstyp Rostfri stål (passar handled på cirka 12-20 cm i omkrets)
Armbandsbredd 18 mm
Glas Safir
Urverk Quartz
Vattenskydd 3 atm (vattenspray/regn)
Datumvisning Nej
Typ av spänne Glidlås
Armbandsfärg Silver
Boettmaterial Rostfritt stål
Färg på boett Silver
Färg på urtavla Vit
Artikelnummer P06
Kön Damklocka, Herrklocka
Granska

Bulbul Pebble 06 - Klocka i matt stål med finmaskade stållänkar er 37 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laddar...