Beco

Beco Boxy Center Small - Svart box till laddning av klockuppdragare

Fler visningar

Beco Beco Boxy Center Small - Svart box till laddning av klockuppdragare
  • Kod: 309344
Boxy Center Small från Beco ger möjlighet för att ladda helt upp till 6 Boxy Fancy Brick klockuppdragare samtidigt. Denna svarta och minimalistiska box innehåller dessutom en låda med plats till att förvara tre extra klockor. Boxen har måtten 175x223x150 mm. Enheten använder adapter 309250A.

Se specifikationerna
Pris 1 315 SEK
Den här modellen tillverkas inte längre

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Auktoriserad återförsäljare
Snabb leverans
365 dagars ångerrätt
Beskrivning

Detaljer

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Ström för BECOs Boxy system
Denna produkt gir ström till Boxy-modulerna från Beco, så du kan bygga ditt eget system.

Upp till 6 moduler
Denna produkt kan försörja upp till sex moduler i samma system.

Låda med plats för tre klockor
Produktens låda rymmer tre klockor.

Enbart 1 strömförsörjning
Den här produkten behöver bara 1 strömförsörjning för hela systemet.

Trä
Produkten är tillverkad i trä av hög kvalitet.

Levereras utan strömförsörjning

Produktbeskrivningen är gjord av och för Klockgiganten.se och får ej plagieras (vare sig i helhet eller i delar)! Överträdelse genererar skadeståndskrav.

Mer information

Mer information

Artikelnummer 309344
EAN 4022739046841
Granska

Tyvärr så har Beco Boxy Center Small - Svart box till laddning av klockuppdragare upphört att tillverkas, och kan därför ej längre beställas. Låt oss få erbjuda dig några alternativ som på flera sätt påminner om den här modellen. Klicka på produkterna för att läsa mer om dem, eller klicka här för att stänga det här fönstret.

Beco Boxy Center Small - Svart box till laddning av klockuppdragare er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Klockans storlek
För att bättre kunna förstå storleken på denna klocka så har vi jämfört den med en dansk 5-krona (som är 28,5 mm i diameter). Om du vill se en översikt över andra storlekar jämförda på samma sätt, så hittar du det här

Hur mäter man klockans storlek?

Diameteren
Vi använder uttrycket diameter, även i de fall som klockornas boett inte är perfekt cirkelformade, och vi mäter från vänster till höger, där kronan är - men vi exkluderar kronans storlek för att få till en standard där det bara är boetten som räknas. Det finns dock en del tillverkare som räknar in kronan också, men så gör vi alltså inte här.Tjocklek
Tjockleken (klockans höjd, i profil) anges genom att mäta klockan från topp till botten, som illustrationen här nedanför. För jämförelsen så är en dansk 5-krona 2 mm tjock.
Man definierar vanligtvis klockor enligt dessa mått:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Extrastor: 14-18 millimeter

  Laddar...