Triwa

Triwa Sort of Black Glow Chrono - Svart klocka med läderrem och stållänkar

Triwa Triwa Sort of Black Glow Chrono - Svart klocka med läderrem och stållänkar
  • Kod: ALCST112CS010113
  • Typ: Damklocka, Herrklocka
Sort of Black Glow Chrono osar av sofistikerad design. Svenska klockproducenten Triwa har ingått samarbete med danska Storm i skapandet av denna klocka. Denna genomgående svarta klocka har ett behagligt klockarmband i svart Tärnsjöläder, samt självlysande detaljer på visare och tidsmarkörer - därav namnet "Glow". Sekundvisaren och den orange spetsen bryter diskret den svarta designen. Urtavlan har även datumvisning. Som något extra medföljer dessutom ett utbytbart svart, finmaskat stålarmband, vilket gör att du kan anpassa klockans utseende efter humör och tillfälle.
Se specifikationerna
Pris 2 995 SEK
Uret bliver ikke længere produceret

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Snabb leverans
Auktoriserad återförsäljare
Beskrivning

Detaljer

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Självlysande beläggning
En självlysande beläggning ger en långvarig upplysande effekt i mörker. Det räcker med en kort exponering för ljus för att möjliggöra denna effekt. Vanligtvis är det visarna, och ibland timmarkeringarna, som är självlysande.

Kronograf
Används för att mäta tidsintervall (stoppur). Vanligtvis konstruerad som en mindre urskiva i mitten av klockan. Det internationella ordet är Chronograph.

Vattentät: 100 meter (10 bar)
Klassificerad som 10 bar eller 100 meter. Det innebär att du kan bära klockan vid simning. Observera att värdet 100 meter inte är det djup där du kan använda klockan, utan det värdet syftar på vilket lufttryck som klockan, helt stillastående, klarar av, i test av vattentäthet (ISO 2281), vilket inte mäter tryckpåverkning vid rörelse - vilket är märkbart högre. Antalet dykmeter är lägre än klassificeringen.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till en urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kan då tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Skruvkrona
Motverkar vatteninträngning. För att ställa in klockan så måste kronan skruvas upp först.

Datumvisning
Aktuell datum visas på urskivan.

Mineralglas
Det slitstarka mineralglaset skyddar mot rispor och stötar.

Kvartsur
Ett batteridrivet kvartsur styrs av svängningar i en kristall av mineralen kvarts. Dessa svängningar ändras väldigt lite över tid, och därför används ofta kvarts - eftersom det bibehåller precisionen bra. Det internationella ordet är Quartz.

Läderarmband
Klockans armband är tillverkat av läder.

Mesh-armband i rostfritt stål

Produktbeskrivningen är gjord av och för Klockgiganten.se och får ej plagieras (vare sig i helhet eller i delar)! Överträdelse genererar skadeståndskrav.


Mer information

Specifikationer

Diameter 37 mm
Tjocklek 10 mm
Armbandstyp Läder (passar handled på cirka 10-20 cm i omkrets)
Armbandsbredd 20 mm
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 10 atm (bad/simning)
Datumvisning Nej
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Svart
Boettmaterial Rostfritt stål
Färg på boett Svart
Färg på urtavla Svart
Artikelnummer ALCST112CS010113
EAN 7350056804965
Kön Damklocka, Herrklocka
Granska

Triwa Sort of Black Glow Chrono - Svart klocka med läderrem och stållänkar er 37 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 10 mm.

  Laddar...