Gant

Gant Park Hill II - Damklocka med silvrig boett och klassisk läderrem

Fler bilder

Gant Gant Park Hill II - Damklocka med silvrig boett och klassisk läderrem
  • Kod: AW10921
  • Typ: Damklocka
Simpel och absolut klassisk damklocka i stilrena färger. Denna Park Hill II modell kommer från det populära märket GANT, och har en boett i rostfritt stål, brunt klockarmband i krokodilmönstrat italienskt läder, samt en vit urtavla med datumvisning. Boetten är gjord av polerat rostfritt stål, och glaset består av det hållbara materialet mineralglas. Silvriga visare och tidsmarkörer fulländar klockans stilrena uttryck. Med andra ord, en damklocka i tidlös design som kan användas till allt och många år fram.
Se specifikationerna
Pris 1 890,00 SEK
Tillgänglighet: Utsåld
Leveranstid: Utsåld

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Snabb leverans
Auktoriserad återförsäljare
Beskrivning

Detaljer

Datumvisning
Aktuell datum visas på urskivan.

Läderarmband
Klockans armband är tillverkat av läder.

Mineralglas
Det slitstarka mineralglaset skyddar mot rispor och stötar.

Boett av solid rostfritt stål.

Kvartsur
Ett batteridrivet kvartsur styrs av svängningar i en kristall av mineralen kvarts. Dessa svängningar ändras väldigt lite över tid, och därför används ofta kvarts - eftersom det bibehåller precisionen bra. Det internationella ordet är Quartz.

Vattentät: 50 meter (5 bar)
Klassificerad som 5 bar eller 50 meter. Det innebär att klockan tål kontakt med vatten, men inte är helt vattenavvisande. Observera att värdet 50 meter inte är det djup där du kan använda klockan, utan det värdet syftar på vilket lufttryck som klockan, helt stillastående, klarar av, i test av vattentäthet (ISO 2281), vilket inte mäter tryckpåverkning vid rörelse - vilket är märkbart högre. Antalet dykmeter är lägre än klassificeringen.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till er urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kommer då att tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.


Mer information

Specifikationer

Diameter 38 mm
Tjocklek 8 mm
Armbandstyp Läder (passar handled på cirka 12-19 cm i omkrets)
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 5 atm (vattenspray/regn)
Datumvisning Nej
Typ av spänne Spänne
Boettmaterial Rostfritt stål
Färg på boett Silver
Färg på urtavla Vit
Artikelnummer AW10921
EAN 7340015323071
Kön Damklocka
Granska

Gant Park Hill II - Damklocka med silvrig boett och klassisk läderrem er 38 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laddar...