Rothenschild

För 2 klockor - Rothenschild Chicago 2 Watch Winder RS-2298-BK

Fler visningar

Rothenschild För 2 klockor - Rothenschild Chicago 2 Watch Winder RS-2298-BK
Kod: mid-13866
Tillgänglighet: Utsåld
Leveranstid: Utsåld

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Den här Watchwindern från Rothenschild har plats för 2 klockor, och den är utrustad med 2 motorer, så den kan utföra olika mönster för vardera klocka. Du väljer om du vill ha 900, 1200 eller 2300 vändningar per dag, och om det ska vara åt vänster, höger eller fram och tillbaka.

Klockgiganten.se är en officiell återförsäljare av Rothenschild-produkter. Vi säljer enbart äkta produkter som kommer med giltig garanti. Rothenschild-produkterna skickas extra säkert.
Se specifikationerna

Ordinarie pris 3 185 SEK Spara 31%

Vårat pris 2 185 SEK

 
Auktoriserad återförsäljare
Snabb leverans
365 Dagars ångerrätt
Beskrivning

Detaljer

Dimensioner
280 x 170 x 200 mm. 3,0 kg.

Möjlighet att bestämma riktning
Denna WatchWinder ger dig möjligheten att programmera i intervaller hur klockan ska roteras. Vänster, höger eller fram och tillbaka.

Trä
Produkten är tillverkad i trä av hög kvalitet.

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Produktbeskrivningen är gjord av och för Klockgiganten.se och får ej plagieras (vare sig i helhet eller i delar)! Överträdelse genererar skadeståndskrav.

Mer information

Mer information

Märke Rothenschild
Artikelnummer mid-13866
EAN 138662298
Granska

För 2 klockor - Rothenschild Chicago 2 Watch Winder RS-2298-BK er mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er mm.

Klockans storlek
För att bättre kunna förstå storleken på denna klocka så har vi jämfört den med en dansk 5-krona (som är 28,5 mm i diameter). Om du vill se en översikt över andra storlekar jämförda på samma sätt, så hittar du det här

Hur mäter man klockans storlek?

Diameteren
Vi använder uttrycket diameter, även i de fall som klockornas boett inte är perfekt cirkelformade, och vi mäter från vänster till höger, där kronan är - men vi exkluderar kronans storlek för att få till en standard där det bara är boetten som räknas. Det finns dock en del tillverkare som räknar in kronan också, men så gör vi alltså inte här.Tjocklek
Tjockleken (klockans höjd, i profil) anges genom att mäta klockan från topp till botten, som illustrationen här nedanför. För jämförelsen så är en dansk 5-krona 2 mm tjock.
Man definierar vanligtvis klockor enligt dessa mått:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Extrastor: 14-18 millimeter

  Laddar...