Michael Kors

I vitt och guld, smart och funktionell - Michael Kors Access MKGO White / Gold MKT5071

Fler visningar

Michael Kors I vitt och guld, smart och funktionell - Michael Kors Access MKGO White / Gold MKT5071
Kod: MKT5071
Typ: Damklocka
Den här modellen tillverkas inte längre

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Den världsberömda svensk-amerikanska modedesignern Michael Kors har formgivit detta eleganta damur, som tillhör den mycket populära kollektionen: Michael Kors damur.Klockgiganten.se är auktoriserad som officiell återförsäljare av: Michael Kors. Det innebär att klockorna som vi säljer är äkta, kvalitetstestade samt kommer med giltig garanti och officiell service! Klockan levereras i den officiella gåvoasken.
Se specifikationerna
Pris 3 515 SEK
 
Auktoriserad återförsäljare
Snabb leverans
365 Dagars ångerrätt
Beskrivning

Detaljer

Anpassa klockans knappar
Bestäm själv vilken funktion som de olika knapparna ska ha!

Pulsmätare
Klockans optiska sensor kan mäta din puls, och bland annat presentera diagram med dagens puls.

Aktivitets-spårare
Mät din dagliga aktivitet. Hur många steg har du tagit? Hur många kilometer? Sådant, och även omvandlat till antal brända kalorier, håller klockan koll på.

GPS
Denna klocka har en inbyggd Global Positioning System (GPS), som kan ange din aktuella position. Du behöver alltså inte ha med dig din smarta telefon för den funktionen.

NFC-chip
Klockan har inbyggt NFC-chip, som gör att man kan betala med t.ex. Google Pay (vid terminaler som stödjer den funktionen).

Google Assistant
Närmare interaktion med klockan via Google Assistant, som känner igen röstkommandon.

Touchscreen-funktion
Få notifikationer om e-post, vem som ringer, SMS-meddelande o.s.v., direkt på din handled.

Trådlös synkronisering
Data-synkronisering mellan klockan och telefonen sköts automatiskt, och sladdlöst.

Trådlös uppladdning
Dessa smartwatch-klockor behöver inte sladd för att laddas. Lägg bara klockan ovanpå laddningsmagneten och den smarta teknologin ordnar resten. Dessutom så är klockan utrustad med Fossils "Rapid Charging"- teknologi, vilken bara behöver 1 timme för att komma upp till 80%.

Kontrollera din musik
Styr din smartphones musik direkt från klockans touchscreen, oavsett musiktjänst (Spotify, Pandora, Soundcloud, Google Play, et.c). Du kan även ladda ner musik till klockan, för de stunder som du inte har tillgång till internet.

Automatisk uppdatering av tid, datum och tidszon
Aldrig mer oro för om klockan går för snabbt eller för långsamt; eller att behöva ändra till rätt tidszon. Allt det där sköter klockan åt dig.

Du bestämmer själv urskivans utseende
Du har total kontroll över hur urskivan ska se ut. Välj fritt mellan de många eleganta alternativen och anpassa färg och funktion efter eget tycke, smak och behov.

Hitta din telefon
Om klockan är synkroniserad med telefonen, så kan du få den att avge ett ljud - när du är osäker på var telefonen är.

Battery Mode
Funktionen stänger av några krävande och (för tillfället) onödiga funktioner, som t.ex. GPS och pulsmätare, när batterinivån är låg.

Time Mode
Den ultimata batterisparande inställningen som presenterar klockan som en vanlig digitalklocka, där du bara ser tiden.

Custom Mode
Med denna funktion så får du full kontroll över de funktioner som ska vara aktiva när du använder klockan. Välj de viktiga funktionerna och stäng av de som du inte behöver - och spara på batteriet.

Kalender
Ställ in påminnelser, markera datum m.m., med klockans kalender.

Alarmfunktion
Oavsett om du föredrar vibrationer eller ljud, så kan klockan påminna dig om viktiga händelser/tidpunkter som du har matat in.

Altimeter
Klockan kan mäta på vilken höjd som du befinner dig.

Accelerometer
En givare mäter accelerationen.

Stoppur
Stoppuret är mycket användbart vid både träning och matlagning.

Tekniska specifikationer
Wear OS by Google™ & Qualcomm® Snapdragon Wear™ 3100. Kompatibel med Android 4.4+ och iOS 9.3+, Bluetooth® Smart Enabled / 4.1 Low, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Batteri: Ca. 24 timmar, beroende på bruk, Minne: 1 GB, Hårddisk: 8 GB.

Silikonarmband
Silikonet gör armbandet extra mjukt och lätt.

Vattentät: 50 meter (5 bar)
Klassificerad som 5 bar eller 50 meter. Det innebär att klockan tål kontakt med vatten, men inte är helt vattenavvisande. Observera att värdet 50 meter inte är det djup där du kan använda klockan, utan det värdet syftar på vilket lufttryck som klockan, helt stillastående, klarar av, i test av vattentäthet (ISO 2281), vilket inte mäter tryckpåverkning vid rörelse - vilket är märkbart högre. Antalet dykmeter är lägre än klassificeringen.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till er urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kommer då att tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Storlek
Klockan har en 43 mm bred boett (från vänster till höger).
Trots att inte alla boetter är cirkelformade, så använder vi ändock uttrycket diameter och åsyftar då måttet från vänster till höger, på mitten... vid kronan, men utan att räkna in kronans storlek. Vissa tillverkare räknar in kronan i deras mått, men vi vill ha en standardiserad norm, och exkluderar alltså alltid kronans storlek.

Boett av aluminium

Storleksguide
Passar klockan till din handled? Damur har gradvis blivit större, över tid, och i dag är det typiska damuret mellan 32 och 38 mm brett. Om din handled är större eller mindre än "vanligt", så rekommenderar vi att du letar i ytterkanterna, eller t.o.m. utanför de måtten, för att få rätt för dig.

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Produktbeskrivningen är gjord av och för Klockgiganten.se och får ej plagieras (vare sig i helhet eller i delar)! Överträdelse genererar skadeståndskrav.

Mer information

Mer information

Diameter 43 mm
Tjocklek 7 mm
Armbandstyp Silikon
Armbandsbredd 20 mm
Urverk Digitalt
Vattenskydd 5 atm (vattenspray/regn)
Datumvisning Ja
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Vit
Boettmaterial Aluminium
Färg på boett Guld
Färg på urtavla LCD/LED
Märke Michael Kors
Artikelnummer MKT5071
EAN 4013496575811
Kön Damklocka
Granska

Tyvärr så har I vitt och guld, smart och funktionell - Michael Kors Access MKGO White / Gold MKT5071 upphört att tillverkas, och kan därför ej längre beställas. Låt oss få erbjuda dig några alternativ som på flera sätt påminner om den här modellen. Klicka på produkterna för att läsa mer om dem, eller klicka här för att stänga det här fönstret.

I vitt och guld, smart och funktionell - Michael Kors Access MKGO White / Gold MKT5071 er 43 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 7 mm.

Klockans storlek
För att bättre kunna förstå storleken på denna klocka så har vi jämfört den med en dansk 5-krona (som är 28,5 mm i diameter). Om du vill se en översikt över andra storlekar jämförda på samma sätt, så hittar du det här

Hur mäter man klockans storlek?

Diameteren
Vi använder uttrycket diameter, även i de fall som klockornas boett inte är perfekt cirkelformade, och vi mäter från vänster till höger, där kronan är - men vi exkluderar kronans storlek för att få till en standard där det bara är boetten som räknas. Det finns dock en del tillverkare som räknar in kronan också, men så gör vi alltså inte här.Tjocklek
Tjockleken (klockans höjd, i profil) anges genom att mäta klockan från topp till botten, som illustrationen här nedanför. För jämförelsen så är en dansk 5-krona 2 mm tjock.
Man definierar vanligtvis klockor enligt dessa mått:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Extrastor: 14-18 millimeter

  Laddar...