WeWOOD Alpha

Du köper en klocka, vi planterar ett träd! Detta uttalande är WeWOODs egna, och betyder att du kan köpa en WeWOOD klocka, gjort i naturligt trä, med gott samvete. WeWOODs Alpha kollektion består av en rad klockor med klassisk utformning, med rund urtavla och liknande färger i olika sorters trä. Varje enskild klockas färg är unik p.g.a. det specifika träets ålder och säsong, vilket tillför en viss charm. Alpha klockorna kännetecknas också av att ha en kombination av icke-nummeriska och nummeriska tidsmarkörer med siffrorna 3, 6, 9 och 12. Denna WeWOOD kollektion är med andra ord perfekt för dig som önskar en annorlunda klocka som samtidigt är diskret och stilren i dess design.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av WeWOOD i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.
Laddar...
Handla enligt
Shoppingalternativ
Färg på urtavla
Pris

2 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

2 artiklar

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg