TRIWA Klinga

TRIWA Klinga är en serie klockor av hög kvalitet med modern skandinavisk design, vilket också karaktäriserar detta svenska klockmärke. Klinga klockan består av material som förenats i en originell, trendig och kreativ design. Gemensamt för klockorna är den stilrena urtavlan som endast har siffrorna 3 och 9 placerade, samt dags- och datumvisning. Även om alla utgåvor har samma stilrena utseende, har TRIWA lyckats skapa variation i modellerna genom att använda olika materialkombinationer som bl.a. innefattar rostfritt stål och olika organiska läderarmband. Klinga klockorna ustrålar utan tvekan TRIWA's "Transforming the Industry of Watches" anda.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av TRIWA i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

Laddar...

1 Artikel

per sida
Sätt stigande sortering

1 Artikel

per sida
Sätt stigande sortering

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg