Grand Frank

Grand Frank klockgiganten

2014 så arbetade Erik Bergström, mannen bakom Grand Frank, i en formell arbetsmiljö... vilket innebar att han hade svårt för att hitta kläder som återspeglade hans personlighet - eller någon personlighet alls. Han störde sig på att herrkläder var så likartade, och undrade över bristen på variation i kläddesignen.

Några av kollegorna på kontoret hade samma funderingar, och det blev starten på Grand Frank. Sedan dess har Grand Frank blivit en fullskalig herrekipering, vilket även inkluderar herrur. För Grand Frank är klockan en väsentlig del av en mans stil, vilket framgår av kärleken till detaljerna i klockans formgivning. I förhållande till den ypperliga kvaliteten (vilket bl.a. inkluderar safirglas) så säljs klockorna till ett förnämligt pris. Den skandinaviska formgivningen gör klockan till en prydnad på din handled.

Klockgiganten.se är officiell återförsäljare av Grand Frank i Sverige. Vi har utsetts med förtroendet att vägleda kunder och att sälja klockor, åt dem, och vi välkomnar alla frågor till vår kundtjänst. Klockorna levereras med alla tillbehör, i originallåda.

Det finns inga produkter som matchar filtret.

  Laddar...
var-time :1550741688