Garmin Approach

Approach är en kollektion av smarta GPS-touchscreens för användning på golfbanan. Approach GPS enheter har den perfekta storleken för att ha med sig på golfbanan och kommer dessutom med laddningsbara lithium-batteri. Approach är en serie från Garmin och erbjuder flera olika produkter som kan hjälpa dig med att ta upp ditt spel till en högre nivå. Approach GPS'erna kommer med flera tusen sparade banor, förinstallerade i den bärbara enheten. Detta, i samband med de många andra funktionerna gör dessa produkter till den optimala hjälpen för den seriösa golfspelaren.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Garmin i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.
Laddar...
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Vi vill gärna spara data i cookies

Vi använder informationskapslar från trafik-logg för att identifiera vilka sidor som besökts, vilket hjälper oss att förbättra användarvänligheten på vår hemsida, både generellt samt specifikt för dig. Läs mer här;

Produkten finns nu i din varukorg