Frederique Constant - Överkomlig lyx

När det holländska paret, Aletta (Francoise Frédérique) Stas-Bax och Peter (Constant) Stas grundade "Frederique Constant" 1988, så hade de en vision om att göra lyx överkomlig för fler. Detta har de lyckats med genom att tillverka klassiska klockor i högsta kvalitet, till överkomliga priser. Dessutom så skapar de modern mjukvara för att kunna erbjuda de bästa hybrid-klockorna. Eftersom klockornas alla komponenter kommer från Schweiz så kan klockorna kallas "Swiss made"..

De flesta av Frederique Constants urmakare är utbildade i Genève eller i La Chaux-de-Fonds, där de tidigare har arbetat hos andra, framgångsrika konkurrenter. Du kan därför vara övertygad om att din Frederique Constant-klocka har tillverkats på bästa sätt, av några de mest kunniga urmakarna.

Om du söker efter en elegant "Swiss-made"-klocka i högsta kvalitet, så är Frederique Constant ett märke vars klockor passar dig

Klockgiganten.se är officiell återförsäljare av Frederique Constant, vilket garanterar dig en äkta klocka, med giltig garanti samt tillgång till officiell service.

Det finns inga produkter som matchar filtret.

  Laddar...