Casio-klockor

Casio-klockor har de senaste åren blivit ett av de hetaste märkena inom modevärlden. De gamla modellerna från 80-talet har nått kultstatus och dess design har gjort att klockorna nu gått in i en ny era - Casio Retro-klockorna är tillbaka. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett av nätets största och billigaste sortiment av Casio Retro, här på Klockgiganten.se. Casio är framförallt kända för extremt hög kvalitet till förmånliga priser. Kännetecknet på en Casio Retro-klocka är dess simpla uttryck i guld eller rostfritt stål, samt Databank-modellerna i regnbågens alla färger. På vår hemsida hittar du massor av Casio-klockor i olika material och med med diverse olika funktioner så som miniräknare och inbyggda tidtagare.

Vi har fått äran att auktoriseras som officiell Casio Premium återförsäljare. Detta innebär att kunder som köper Casios klockor via oss, får med ett Casio guldkort i sina beställningar. Guldkortet ger 3 års garanti på alla nya Casio-klockor. Förlängd garanti är extra trygghet för dig. Vi har ett rikt utbud av Casio-klockor i vårt egna lager. Vi säljer enbart äkta klockor med manual, officiell service och guldkorts-garanti.

Stigande ordning

13 artiklar

G-shock - “Taking Toughness to the Limit”

Casio G-shock är med sin banbrytande teknologi, en av de mest populära Casio-kollektionerna. G-shock är den första sortens klocka som skapades för att vara robust. Det hela började med en utmaning för det konventionella tänkandet; att det är omöjligt att skapa en oförstörbar klocka. Därmed så startade Casio “Project Team Tough”, 1981, med inriktning att skapa den oförstörbara armbandsklockan. Föga förvånande så var det en stor utmaning, och det krävde en utveckling av över 200 modeller, under en period av två år, för att slutligen kunna lyckas med uppgiften att skapa en helt stötavvisande klocka. Detta var startskottet för en ur-teknologi som tog robusthet ända in till kärnan. Därefter så har Casio fortsatt att utveckla, och flytta gränserna, för den stötavvisande klockan... med både material, struktur och form.

Detta eviga gränspressande samt det passionerade arbetet från kompetenta eldsjälar i G-shock-laget, har resulterat i "“Triple G Resist”, vilket är en klocka vars struktur har styrkan att motstå 3 typer av "yttre press"; ett fall på 10 meter... trycket på 100 meters djup (= 10 bar) samt ett batteri som håller i (minst) 10 år. Stärkta av framsteg och framgångar, fortsätter de att utveckla tåligheten och testa gränser. 

Stigande ordning

13 artiklar

  Laddar...