Jnew

Gummiarmband och akrylglas, för bekvämlighet och tålighet - Fibex Jnew Kids Bears 86177-blue

Fler visningar

Jnew Gummiarmband och akrylglas, för bekvämlighet och tålighet - Fibex Jnew Kids Bears 86177-blue
Kod: 86177-blue
Tillgänglighet: Utsåld
Typ: Barnklocka
Leveranstid: Utsåld

Uret kan opleves og købes i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Detta barnur är tillverkat av märket Fibex, och tillhör den roliga och färgrika kollektionen som heter:  Fibex Jnew Kids, och som riktar sig till de allra yngsta.Denna armbandsklocka är tillverkad av märket Fibex, som tillverkar sport- och digitalklockor av hög kvalitet. Klockgiganten.se är officiell återförsäljare av Fibex-klockor i Sverige.

Se specifikationerna

Ordinarie pris 295 SEK Spara 58%

Vårat pris 125 SEK

 
Auktoriserad återförsäljare
Snabb leverans
365 Dagars ångerrätt
Beskrivning

Detaljer

Roterande figur som sekundvisare
Observera att denna klocka är tillverkad med en genomskinlig skiva i stället för en traditionell sekundvisare. På disken så sitter en bild, som roteras för att visa sekunderna. De andra visarna är vanliga, traditionella visare.

Gummiarmband
Lätt och mjukt, men samtidigt flexibelt och hållbart.

Akrylglas
Urskivan skyddas av akrylglas, som är behandlat för att ha extra hållbarhet.

Kvartsur
Ett batteridrivet kvartsur styrs av svängningar i en kristall av mineralen kvarts. Dessa svängningar ändras väldigt lite över tid, och därför används ofta kvarts - eftersom det bibehåller precisionen bra. Det internationella ordet är Quartz.

Vattenavvisande: 30 meter (3 bar)
Klassificerad som 3 bar eller 30 meter. Det innebär att klockan tål en mindre mängd regn/vattenstänk, men ska hållas borta från vattenansamlingar. Observera att värdet 30 meter inte är det djup där du kan använda klockan, utan det värdet syftar på vilket lufttryck som klockan, helt stillastående, klarar av, i test av vattentäthet (ISO 2281), vilket inte mäter tryckpåverkning vid rörelse - vilket är märkbart högre. Antalet dykmeter är lägre än klassificeringen.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till er urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kan då tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Storlek
Klockan har en 26 mm bred boett (från vänster till höger).
Trots att inte alla boetter är cirkelformade, så använder vi ändock uttrycket diameter och åsyftar då måttet från vänster till höger, på mitten... vid kronan, men utan att räkna in kronans storlek. Vissa tillverkare räknar in kronan i deras mått, men vi vill ha en standardiserad norm, och exkluderar alltså alltid kronans storlek.

Boett av plast
Den här klockan har en boett av solid plast.

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Produktbeskrivningen är gjord av och för Klockgiganten.se och får ej plagieras (vare sig i helhet eller i delar)! Överträdelse genererar skadeståndskrav.

Mer information

Mer information

Diameter 26 mm
Tjocklek 8 mm
Armbandstyp Gummi (passar handled pa cirka 10-18 cm i omkrets)
Armbandsbredd 14 mm
Glas Akryl
Urverk Quartz
Vattenskydd 3 atm (vattenspray/regn)
Typ av spänne Spänne
Armbandsfärg Blå
Boettmaterial Plast
Färg på boett Blå
Färg på urtavla Vit
Märke Jnew
Artikelnummer 86177-blue
EAN 8611786117
Kön Barnklocka
Granska

Gummiarmband och akrylglas, för bekvämlighet och tålighet - Fibex Jnew Kids Bears 86177-blue er 26 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

Klockans storlek
För att bättre kunna förstå storleken på denna klocka så har vi jämfört den med en dansk 5-krona (som är 28,5 mm i diameter). Om du vill se en översikt över andra storlekar jämförda på samma sätt, så hittar du det här

Hur mäter man klockans storlek?

Diameteren
Vi använder uttrycket diameter, även i de fall som klockornas boett inte är perfekt cirkelformade, och vi mäter från vänster till höger, där kronan är - men vi exkluderar kronans storlek för att få till en standard där det bara är boetten som räknas. Det finns dock en del tillverkare som räknar in kronan också, men så gör vi alltså inte här.Tjocklek
Tjockleken (klockans höjd, i profil) anges genom att mäta klockan från topp till botten, som illustrationen här nedanför. För jämförelsen så är en dansk 5-krona 2 mm tjock.
Man definierar vanligtvis klockor enligt dessa mått:
Tunn: 4-6 millimeter
Normal: 6-12 millimeter
Stor: 12-14 millimeter
Extrastor: 14-18 millimeter

  Laddar...