WeWood

WeWood Date Army - Klocka gjord i Guaiacotræ i millitärgröna färger

Fler bilder

Prisgaranti
WeWood WeWood Date Army - Klocka gjord i Guaiacotræ i millitärgröna färger
  • Kod: 70304100
  • Typ: Damklocka, Herrklocka
Date Army är en tuff klocka med attityd från WeWood. Klockan är tillverkad i Guaiaco, ett träslag som härstammar från sydamerika. Klockans urtavla har en militärgrön färg med vita visare och tidsmarkörer som passar fint till den gröna nyansen. Bär man denna klocka går man defintivt inte obemärkt förbi.

Se specifikationerna
Prisgaranti
Pris 899,00 SEK
Tillgänglighet: Utsåld
Leveranstid: Utsåld
Gratis frakt
Gratis byte
Prisgaranti
Beskrivning

Detaljer

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Tillverkad av trä
Denna klocka är tillverkad av 100% äkta trä som inte är behandlat med några farliga kemikalier e.d..

I balans med naturen
När du köper denna klocka så bidrar du till att ett nytt träd planteras i naturen..

Mineralglas
Det slitstarka mineralglaset skyddar mot rispor och stötar.

Vattenskydd
Klockan har minimalt vattenavvisande konstruktion, och bör hållas borta från vatten.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till en urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kan då tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Kvartsur
Ett batteridrivet kvartsur styrs av svängningar i en kristall av mineralen kvarts. Dessa svängningar ändras väldigt lite över tid, och därför används ofta kvarts - eftersom det bibehåller precisionen bra. Det internationella ordet är Quartz.


Mer information

Specifikationer

Diameter 41 mm
Tjocklek 11 mm
Armbandstyp Trä
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 0 atm (nej)
Datumvisning Nej
Typ av spänne Smyckeslås
Armbandsfärg Trä
Boettmaterial Trä
Färg på boett Trä
Färg på urtavla Trä
Varunummer 70304100
Kön Damklocka, Herrklocka
Granska

WeWood Date Army - Klocka gjord i Guaiacotræ i millitärgröna färger er 41 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Laddar...

Prisgaranti

Vi känner alla till de situationer då varan vi har köpt därefter reduceras i pris, eller de tillfällen då vi upptäcker att varan kan köpas billigare i en annan butik. För att undvika detta har vi infört prisgaranti!

Med vår prisgaranti kan du tryggt köpa dina varor till marknadens bästa priser. Om du hittar varan billigare hos ett annat företag, gör vi en prismatch. Följande krav måste uppfyllas:

  • Varan ska vara märkt med en prisgaranti ikon
  • Varan ska vara på lager hos butiken vi matchar priset med
  • Butiken ska vara en svensk verksamhet och auktoriserade återförsäljare
  • Varan ska vara identisk med vår
  • Vårt pris inkluderar leverering och därför matchar vi priset med detta. Eventuella fraktkostnader medräknas därför in i priset
  • Det måste finnas bevis på det pris du har hittat. Beviset kan till exempel vara en länk
  • Prisgarantin gäller inte produkter köpta på auktion, kö-erbjudanden, bunderbjudanden eller begränsat antal/tid
  • Prisgarantin gäller inte erbjudanden som kräver medlemsskap eller där det krävs betalning för att få tillgång till erbjudandet

För att kunna behandla dina frågor så fort som möjligt, ber vi dig att kontakta vår kundservice på kundservice@klockgiganten.se. Kom ihåg att kontrollera villkoren för prisgarantier och att dessa är uppfyllda, samt att du skickar in beviset.

Om du inom 14 dagar efter din beställning hittar varan billigare någon annanstans, återbetalar vi skillnaden förutsatt att ovanstående krav är uppfyllda. Vid detta tillfälle ombeds du att kontakta vår kundservice på kundservice@klockgiganten.se och skickar med beviset.