Triwa

Triwa Havanna Nevil - Klocka med bruna kronografer och orange sekundvisaren

Fler bilder

Triwa Triwa Havanna Nevil - Klocka med bruna kronografer och orange sekundvisaren
  • Kod: ANEAC102ST010212
  • Typ: Damklocka, Herrklocka
Modellen Havana Brown är en snygg unisex modell från Triwa. Klockan har ett mjukt, brunt läderarmband och en silverfärgad urtavla med mörkbruna kronografer. Som en extra detalj, bryter sekundvisaren av med en orange färg. Klockan är mycket lätt i vikt och därför mycket komfortabel att bära.

Se specifikationerna

Ordinarie pris 1 995 SEK Spara 32%

Vårat pris 1 365 SEK

Tillgänglighet: Utsåld
Leveranstid: Utsåld

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Snabb leverans
Auktoriserad återförsäljare
Beskrivning

Detaljer

Kronograf
Används för att mäta tidsintervall (stoppur). Vanligtvis konstruerad som en mindre urskiva i mitten av klockan. Det internationella ordet är Chronograph.

Mineralglas
Det slitstarka mineralglaset skyddar mot rispor och stötar.

Läderarmband
Klockans armband är tillverkat av läder.

Kvartsur
Ett batteridrivet kvartsur styrs av svängningar i en kristall av mineralen kvarts. Dessa svängningar ändras väldigt lite över tid, och därför används ofta kvarts - eftersom det bibehåller precisionen bra. Det internationella ordet är Quartz.

Vattentät: 50 meter (5 bar)
Klassificerad som 5 bar eller 50 meter. Det innebär att klockan tål kontakt med vatten, men inte är helt vattenavvisande. Observera att värdet 50 meter inte är det djup där du kan använda klockan, utan det värdet syftar på vilket lufttryck som klockan, helt stillastående, klarar av, i test av vattentäthet (ISO 2281), vilket inte mäter tryckpåverkning vid rörelse - vilket är märkbart högre. Antalet dykmeter är lägre än klassificeringen.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till er urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kommer då att tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.


Mer information

Specifikationer

Diameter 42 mm
Tjocklek 11 mm
Armbandstyp Läder (passar handled på cirka 14-23 cm i omkrets)
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 5 atm (vattenspray/regn)
Datumvisning Nej
Typ av spänne Spänne
Boettmaterial Plast
Färg på boett Brun
Färg på urtavla Silver
Artikelnummer ANEAC102ST010212
EAN 7350056801452
Kön Damklocka, Herrklocka
Granska

Triwa Havanna Nevil - Klocka med bruna kronografer och orange sekundvisaren er 42 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 11 mm.

  Laddar...