Om Klockgiganten.se

Vi vill gärna berätta lite mer om oss så att du vet vem det är du handlar med!
Vi på Klockgiganten.se är en del av det nordiska företaget Superstar A/S, som driver webbutiker i Sverige och Danmark med försäljning av primärt klockor till privatpersoner och företag. Superstar A/S har sålt klockor på nätet sedan 2007 i Danmark och är idag ledande försäljare på flera varumärken inom klockbranschen. Klockgiganten fokuserar på den svenska marknaden och är registerat företag i Sverige, med organisationsnummer 502071-0587.

Vi är passionerade vad gäller att få fram nya spännande klockor och andra produkter till dig som kund, samt att erbjuda dem till lägsta möjliga pris. Vi vill också att vi ska bli riktigt goda vänner och vi finns här för dig som kund - både före och efter leverans av varan. Vi ser därför till att svara dina frågor på mail inom 24 timmar- Det är viktigt för oss att du är nöjd med ditt köp och om du ångrar dig så erbjuder vi öppet köp i 365 dagar. Vi tar ansvar för de varor vi säljer, så om varan inte fungerar och har några fel - skicka in den till oss! Du har 2 års garanti på din vara.

Vi jobbar ständigt på att utveckla oss så att det ska vara enkelt, intressant och spännande att komma in på Klockgiganten.se. Vi hoppas att erbjuda dig en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Är det något mer du tänker på eller undrar om? Skriv eller ring till oss på kundservice@klockgiganten.se så berättar vi gärna mer!


Information om företaget

Företaget grundades 14.09.2007 och är i dag en av Sveriges största försäljare av bland annat Casio klockor.

Adress och annan information:
Eadventures c/o Reverie
Generatorvej 8F, 1. th.
2860 Søborg
Denmark

VAT.nr. 502071-0587
Cvr.nr. 33773749

Email: kundservice@klockgiganten.se
X

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Anmäl