Gucci

Gucci G-32 mm YA125402

Fler bilder

Gucci Gucci G-32 mm YA125402
  • Kod: YA125402
  • Typ: Damklocka
Detta vackra damur är formgivet av Gucci, och tillhör deras klassiska G-Gucci-kollektion, som ursprungligen introducerades på 60-talet.

Klockgiganten.se är utsedd till auktoriserad internetåterförsäljare av Gucci-klockor. Klockorna är äkta, kvalitetstestade, nytillverkade och med stämplad garanti i Guccis stiliga gåvoask.
Se specifikationerna

Ordinarie pris 7 698,28 SEK Spara 34%

Vårat pris 5 048,96 SEK

Uret bliver ikke længere produceret

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Snabb leverans
Auktoriserad återförsäljare
Beskrivning

Detaljer

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Schweiziskt urverk
Denna klocka drivs av ett schweiziskt urverk. Schweiziska urverk har kvalitetstämpel av högsta karat.

Safirglas
Safir är upp till 7 gånger hårdare än stål, och bräcks bara av diamanter (på Mohs skala). Det innebär att safirglas är ypperligt för att skydda din klocka.

Rostfritt stålarmband
Slitstark, hållbar och elegant. Klockans armband av rostfritt stål ger den en klassisk elegans.

Vattenavvisande: 30 meter (3 bar)
Klassificerad som 3 bar eller 30 meter. Det innebär att klockan tål en mindre mängd regn/vattenstänk, men ska hållas borta från vattenansamlingar. Observera att värdet 30 meter inte är det djup där du kan använda klockan, utan det värdet syftar på vilket lufttryck som klockan, helt stillastående, klarar av, i test av vattentäthet (ISO 2281), vilket inte mäter tryckpåverkning vid rörelse - vilket är märkbart högre. Antalet dykmeter är lägre än klassificeringen.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till er urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kan då tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Kvartsur
Ett batteridrivet kvartsur styrs av svängningar i en kristall av mineralen kvarts. Dessa svängningar ändras väldigt lite över tid, och därför används ofta kvarts - eftersom det bibehåller precisionen bra. Det internationella ordet är Quartz.

Produktbeskrivningen är gjord av och för Klockgiganten.se och får ej plagieras (vare sig i helhet eller i delar)! Överträdelse genererar skadeståndskrav.


Mer information

Specifikationer

Diameter 32 mm
Tjocklek 8 mm
Armbandstyp Rostfri stål (passar handled på cirka 14-19 cm i omkrets)
Glas Safir
Urverk Quartz
Vattenskydd 3 atm (vattenspray/regn)
Datumvisning Nej
Typ av spänne Smyckeslås
Armbandsfärg Silver
Boettmaterial Rostfritt stål
Färg på boett Silver
Färg på urtavla Brun, Grå
Artikelnummer YA125402
EAN 731903237988
Kön Damklocka
Granska

Gucci G-32 mm YA125402 er 32 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laddar...