Garmin eTrex 30

Varunummer: eTrex-30
eTrex 30 tar en av de mest populära och tillförlitliga handhållna GPS-enheterna och gör den ännu bättre. Bättre ergonomi, ett förbättrat gränssnitt, papperslös geocaching och utökade kartfunktioner samt barometer gör eTrex mer mångsidig och användarvänlig, samtidigt som tåligheten och hållbarheten bibehålls.

Produkten är slutsåld

Skriv upp dig om du vill motta en email när produkten återigen är på lager.
Klicka här
 • Utmärkt
  0 Bedömningar
 • Över medel
  0 Bedömningar
 • Medel
  0 Bedömningar
 • Under medel
  0 Bedömningar
 • Dåligt
  0 Bedömningar
 • Översikt
 • Specifikationer
 • Funktioner
 • eTrex 30 tar en av de mest populära och tillförlitliga handhållna GPS-enheterna och gör den ännu bättre. Bättre ergonomi, ett förbättrat gränssnitt, papperslös geocaching och utökade kartfunktioner gör eTrex mer mångsidig och användarvänlig, samtidigt som tåligheten och hållbarheten bibehålls.

  eTrex miniwebbplats

  Se vägen

  eTrex 30 har en förbättrad 2,2-tumsskärm med 65 000 färger är enkel att tyda i alla ljusförhållanden. eTrex 30 är både stryktålig och vattentät och konstruerad för alla väder. Det lättanvända gränssnittet innebär att du tillbringar mer tid att njuta av friluftslivet och mindre tid att söka efter information. eTrex 30 har en legendarisk tålighet som är som gjord för att stå emot alla väderförhållanden, oavsätt om det gäller smuts, fukt eller vatten, är inget av de någon match för den här omtalade navigatorn.

  Nya verktyg till din Trek

  eTrex 30 har en inbyggd treaxlad lutningskompenserad elektronisk kompass som visar kursen även när du står stilla och inte håller enheten vågrätt. Något som också lagts till är den barometriska höjdmätaren som spårar förändringar i tryck för att hitta din exakta höjd, och du kan till och med använda den för att göra ett diagram över trycket över tid om du vill hålla ett öga på väderförändringar.

  Gå var du vill

  Med många kompatibla fästen är eTrex 30 utformad för användning i terrängfordon, på cyklar, på båtar, som handenhet eller i bilen. Använd bilfästet och City Navigator NT®-kartor för svänganvisningar eller det tåliga fästet för motorcykel eller terrängfordon. Var du än tänker ta med dig eTrex finns det kartor och fästen för att du ska komma dit.

  Rör dig globalt

  Den nya eTrex-serien innefattar de första konsumentklassade mottagarna någonsin som kan spåra både GPS- och GLONASS-satelliter samtidigt. GLONASS är ett system som utvecklats av Ryska federationen och som kommer att börja fungera fullt ut under 2012. När mottagaren använder GLONASS-satelliter är den tid det tar för den att "låsa fast" en position (i genomsnitt) 20 procent snabbare än när GPS används. Och när mottagaren använder både GPS och GLONASS kan den hitta 24 satelliter mer än när den använder enbart GPS.

  Lägg till kartor

  Tack vare att eTrex 30 har en microSD™-kortplats och 1,7 GB internminne kan du enkelt lägga in någon av våra topografiska kartor och ge dig ut, sätta in förladdade BlueChart® g2-kort för en fantastisk dag på vattnet eller City Navigator NT®-kartdata för köranvisningar på vägar (se kartfliken för kompatibla kartor). eTrex 30 har även funktioner för BirdsEye™-satellitbilder (abonnemang krävs), så att du kan hämta satellitbilder till enheten och integrera dem med dina kartor.

  Dela trådlöst

  Med eTrex 30 kan du dela dina waypoint-punkter, spår, rutter och geocacheplatser trådlöst med andra kompatibla Garmin GPS-enheter. Så nu kan dina vänner också uppleva din favoritvandring eller cache. Tryck bara på ”skicka” så överförs informationen till liknande enheter så att alla kan njuta av alla roliga aktiviteter.

  Håll positionen

  Med sin högkänsliga, WAAS-aktiverade GPS-mottagare med HotFix® hittar eTrex din position snabbt och exakt och behåller GPS-positionen även i terräng. Fördelarna är tydliga så oavsett om du befinner dig djupt inne i skogen eller bara nära höga byggnader eller träd kan du lita på att eTrex 20 hjälper dig att hitta rätt när du som bäst behöver det.

  Hitta det roliga

  eTrex 30 har funktioner för geocaching av GPX-filer för hämtning av geocachedata och detaljer direkt till enheten. Besök OpenCaching.com för att börja ditt geocachingäventyr. Om du slutar skriva ut på papper hjälper du miljön och förbättrar effektiviteten. I eTrex 30 lagrar och visar du viktig information såsom plats, terräng, svårighet, tips och beskrivningar, de vill säga inga fler manuellt inmatade koordinater eller pappersutskrifter. Ladda bara upp GPX-filen till din enhet och börja jaga cacheplatser.

  Physical & Performance:

  Enhetsdimensioner, B x H x D: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm (2,1" x 4,0" x 1,3")
  Skärmstorlek, B x H: 3,5 x 4,4 cm (1,4" x 1,7"); 5,6 cm diag (2,2")
  Skärmupplösning, B x H: 176 x 220 pixlar
  Skärmtyp: transflektiv TFT-skärm med 65 000 färger
  Vikt: 141,7 g (5 oz) med batterier
  Batteri: 2 AA-batterier (medföljer inte); NiMH eller litium rekommenderas
  Batteriets livslängd: 25 timmar
  Vattentät: yes (IPX7)
  Flyter: no
  Högkänslig mottagare: yes
  Gränssnitt: USB

  Maps and Memory:

  Baskarta: yes
  Förladdade kartor: nej
  Möjlighet att lägga till kartor: yes
  Inbyggt minne: 1,7 GB
  Accepterar datakort: microSD™-kort (medföljer inte)
  Waypoint-punkter/favoriter/platser: 2000
  Rutter: 200
  Spårlogg: 10 000 punkter; 200 sparade spår

  Features and Benefits:

  Automatisk ruttdragning (ruttdragning med svänganvisningar på vägar): yes (with optional mapping for detailed roads)
  Elektronisk kompass: yes (tilt-compensated, 3-axis)
  Pekskärm: no
  Barometrisk höjdmätare: yes
  Kamera: nej
  Geocachinganpassad: yes (paperless)
  Kompatibel med egna kartor: yes
  Fotonavigering (navigera till geotaggade foton): yes
  GPS-utomhusspel: no
  Jakt-/fiskekalender: yes
  Sol- och måninformation: yes
  Tidvattentabeller: no
  Områdesberäkning: yes
  Egna intresseplatser (möjlighet att lägga till flera intressanta platser): yes
  Enhet-till-enhet-överföring (delar data trådlöst med liknande enheter): yes
  Bildvisare: yes
  Garmin Connect™-kompatibel (onlinegemenskap där du kan analysera, kategorisera och dela data): yes

  Papperslös geocaching

  Papperslös geocaching

  Tillbringa mer tid på fältet och mindre tid med pappersgöra! I eTrex lagrar och visar du viktig information såsom plats, terräng, svårighet, tips och beskrivningar – inga fler manuellt inmatade koordinater eller pappersutskrifter. Överför bara geocaching GPX-filen till din enhet och börja jaga cacheplatser.

  Spåra fler satelliter

  Spåra fler satelliter

  Hitta rätt med den första konsumentklassade GPS-mottagaren som spårar både GPS- och Ryska federationens GLONASS-satelliter samtidigt. När dessa används tillsammans av mottagaren kan den låsa 24 satelliter fler än om enbart GPS används, vilket gör att du snabbare kan "låsa" en position.

  Välj profil

  Välj profil

  Anpassa eTrex för alla tillfällen. Med hjälp av profiler kan eTrex snabbt växla till olika konfigurationer som du skapar, så när du är klar med din geocaching och måste köra hem missar din eTrex ingenting.

  Fler instrumentbrädor på fler platser

  Fler instrumentbrädor på fler platser

  Öka funktionaliteten hos program som används ofta genom att skapa instrumentbrädor. Undvik att växla mellan program och visa mer information genom att anpassa dem med en höjdmätare, kompass, konfigurerbara datafält med mera.

  Avancerad spårning

  Avancerad spårning

  Oavsett om du följer en sparad rutt eller planerar en ny har eTrex alla spårningsfunktioner du behöver. Användaren kan se högt och lågt belägna punkter eller spara waypoints längs ett spår (start, mål och hög/låg höjd) för att beräkna tid och avstånd mellan punkter.

  Utökat kartstöd

  Utökat kartstöd

  Tack vare att eTrex har en microSD™-kortplats och ett stort internminne kan du läsa in en mängd olika kartor, bland andra TOPO 24K, BlueChart® g2, City Navigator NT® och BirdsEye™-satellitbilder (abonnemang krävs).

  Ny enhet – samma namn och kvalitet

  • Lagrar data i universellt GPX-filformat och är därför kompatibel med en mängd olika PC-program: Allra bäst blir användningen med Garmins kostnadsfria programvara för reseplanering, BaseCamp™.
  • Innehåller en global baskarta, förbättrat gränssnitt och tillagt stöd för montering via fäste på baksidan.
  • Står emot elementen – vare sig det är damm, smuts, fukt eller vatten.
  • Lokaliserar din GPS-position snabbt och bibehåller signalen i tät växtlighet och djupa dalar.
  • Enkel att montera i terrängfordon, båtar, cyklar och bilar (kompatibla fästen säljs separat).
  • Innehåller en inbyggd treaxlad lutningskompenserad elektronisk kompass, som visar vart du är på väg även när du står stilla, utan att hålla enheten vågrätt, samt en barometrisk höjdmätare som spårar höjdförändringar.
  • Delar waypoints, spår, rutter och geocacheplatser trådlöst med andra kompatibla enheter.