Dyrberg Kern

Dyrberg Kern Coinage - Damklocka med unik urtavla och Swarovski kristaller

Fler bilder

Dyrberg Kern Dyrberg Kern Coinage - Damklocka med unik urtavla och Swarovski kristaller
  • Kod: 336004
  • Typ: Damklocka
Denna klocka från Danska Dyrberg/Kern har en unik design med en vacker utravla designad som ett romerskt mynt, och en ring beklädd i äkta Swarovski kristaller. Klockan utsrålar kvalitetsdesign med dess silverbeläggning och är dessutom gjord i rostfritt stål vilket gör den mycket hållbar. COINAGE SMC 2S2 är helt klart en perfekt klocka för personen som önskar att stå ut i mängden.
Se specifikationerna

Ordinarie pris 1 999,00 SEK Spara 25%

Vårat pris 1 499,00 SEK

Tillgänglighet: Utsåld
Leveranstid: Utsåld

Dette ur kan opleves i vores butik

Du kan se dette ur i vores fysiske butik, hvor vores erfarne personale vil byde dig velkommen. Adressen er Søborg Hovedgade 121, 2860 Søborg.

Gratis frakt
Snabb leverans
Auktoriserad återförsäljare
Beskrivning

Detaljer

Auktoriserad återförsäljare
Klockgiganten.se är auktoriserad återförsäljare av detta märket. Det innebär en trygghet för dig, som konsument, eftersom det garanterar klockans äkthet, officiell service samt landstäckande garanti.

Swarovski-kristall
Klockan är utsmyckad med gnistrande Swarovski-kristaller.

Mineralglas
Det slitstarka mineralglaset skyddar mot rispor och stötar.

Vattentät: 50 meter (5 bar)
Klassificerad som 5 bar eller 50 meter. Det innebär att klockan tål kontakt med vatten, men inte är helt vattenavvisande. Observera att värdet 50 meter inte är det djup där du kan använda klockan, utan det värdet syftar på vilket lufttryck som klockan, helt stillastående, klarar av, i test av vattentäthet (ISO 2281), vilket inte mäter tryckpåverkning vid rörelse - vilket är märkbart högre. Antalet dykmeter är lägre än klassificeringen.

Kondens - viktigt!
Vid snabba temperatursvängningar så kan ett undertryck uppstå inuti klockan, vilket kan förorsaka uppkomst av kondens. Om du upptäcker dagg innanför glaset, gå omedelbart med klockan till er urmakare för att få bort fukten, för även om daggen försvinner så finns fukten kvar. Fukten kommer då att tränga in i urverket, vilket kan resultera i att det går sönder helt. Inte ens helt vattentäta klockor är kondenssäkra, eftersom kondens kan uppstå när man går från kraftig kyla till hög värme, som t.ex. från vinterns utomhustemperatur till uppvärmd inomhustemperatur, eller in i en sauna. Om kondens uppstår så behöver det inte vara ett konstruktionsfel, och i.s.f. inte heller något reklamationsärende.

Boett av solid rostfritt stål.

Rostfritt stålarmband
Slitstark, hållbar och elegant. Klockans armband av rostfritt stål ger den en klassisk elegans.

Självlysande beläggning
En självlysande beläggning ger en långvarig upplysande effekt i mörker. Det räcker med en kort exponering för ljus för att möjliggöra denna effekt. Vanligtvis är det visarna, och ibland timmarkeringarna, som är självlysande.

Kvartsur
Ett batteridrivet kvartsur styrs av svängningar i en kristall av mineralen kvarts. Dessa svängningar ändras väldigt lite över tid, och därför används ofta kvarts - eftersom det bibehåller precisionen bra. Det internationella ordet är Quartz.

Produktbeskrivningen är gjord av och för Klockgiganten.se och får ej plagieras (vare sig i helhet eller i delar)! Överträdelse genererar skadeståndskrav.


Mer information

Specifikationer

Diameter 36 mm
Tjocklek 8 mm
Armbandstyp Rostfri stål (passar handled på cirka 12-20 cm i omkrets)
Armbandsbredd 16 mm
Glas Härdat mineralglas
Urverk Quartz
Vattenskydd 5 atm (vattenspray/regn)
Datumvisning Nej
Typ av spänne Smyckeslås
Armbandsfärg Silver
Boettmaterial Rostfritt stål
Färg på boett Silver
Färg på urtavla Kristall, Silver
Artikelnummer 336004
Kön Damklocka
Granska

Dyrberg Kern Coinage - Damklocka med unik urtavla och Swarovski kristaller er 36 mm bredt over urkassen (fra venstre til højre). Tykkelsen er 8 mm.

  Laddar...