Daniel Wellington klockor

Klockor från Daniel Wellington har gjort ett oerhört genombrott på marknaden och märket har på kort tid vuxit till oanade höjder. Med dess klassiska uttryck och "preppy" look är dessa modeller den perfekta accessoaren för varje ändamål. Märket erbjuder en rad olika modeller och för varje klocka kan du välja mellan olika armband. Vare sig du går för den mer klassiska klockan med ett vackert läderarmband eller väljer att hoppa på den nya trenden med NATO-band så kommer du garantera dig en kvalitetsklocka som ligger helt rätt i tiden.

Klockgiganten.se är utnämnd som officiell återförsäljare av Daniel Wellington klockor i Sverige. Du kan därför vara helt trygg över att klockan är 100% äkta, samt att du får 2 års officiell service och garanti. Kontakta vår kundservice om vi inte har just den modellen som du letar efter.

Classic herrklockor
Classic damklockor
Classic Black herrklockor
Classic Black damklockor
Dapper herrklockor
Dapper damklockor
Classy damklockor

Daniel Wellington Classic herrklockorDaniel Wellington Classic damklockorDaniel Wellington Classic Black herrklockorDaniel Wellington Classic Black damklockorDaniel Wellington Dapper herrklockorDaniel Wellington Dapper damklockorDaniel Wellington Classy


X

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Anmäl