Därför ska du handla hos oss

Vi tycker att det finns många goda skäl till att du ska köpa din nya klocka från Klockgiganten.se. Om du ännu inte är övertygad av vårt stora utbud med massvisa bra priser, kan du på den här sidan läsa lite mer om några av de fördelar som du får när du handlar hos oss.


365 dagars full ångerrätt

När du handlar hos Klockgiganten.se har du alltid 365 dagar på dig att bestämma dig för om varan lever upp till dina förväntningar. Om du vill ha pengarna i retur eller om du vill byta till en annan vara, kan detta göras enkelt utan några besvärligheter, så länge du retunera varan i samma skick som du mottog den i. Vid köp med Collector Faktura/Delbetalning gäller returrätten enbart i 30 dagar.

Snabb leverans

Om varan är på lager vid beställning, skickar vi den samma dag, så länge din beställning är lagd innan kl. 15.00. Du kan se nuvarande lagerstatus genom att klicka in på den aktuella varan.

Gratis byte

Klockgiganten.se byter gärna din produkt mot en annan vara. Klockgiganten står även för frakten för den nya varan som skickas till dig. Bytet görs enkelt med hjälp av vårt retursystem. Det enda du behöver för att kunna registrera din retur är ditt kundnummer och ditt order- eller fakturanummer.

Minimum två års garanti

Klockgiganten.se erbjuder alltid två års garanti på alla varor. Du kan se hur lång tid garantin gäller för en specifik vara, genom att klicka in på varan.

Gratis frakt på alla beställningar

Oavsett hur mycket eller lite du beställer, står vi för frakten.


X

Anmäl dig till nyhetsbrevet

Anmäl